Ζώδια σήμερα 08/07: Έρωτες - βεγγαλικά

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 08/07: Έρωτες - βεγγαλικά

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 08 Ιουλίου

Μια ακόμα δυσάρεστη έκπληξη μας περιμένει σήμερα, πάνω που ηρεμήσαμε, αφού η Αφροδίτη στο Λέοντα θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο,που θα της βάλει τρικλοποδιά και θα τσαλακώσει το Εγώ της (μαζί και το δικό μας), υπενθυμίζοντάς μας ότιτίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι δεδομένο, γι’ αυτό δεν πρέπει να κάνουμε μεγάλα και μακρόχρονα σχέδια. Όλα μπορεί να αλλάξουν ξαφνικά κι εκεί που είμαστε ζευγαρωμένοι να βρεθούμε μόνοι ή το ανάποδο, με έναν έρωτα βεγγαλικό που θα σκάσει, θα μας ξεσηκώσει και μετά θα χαθεί. Στο μενού περιλαμβάνονται επίσης, ανατροπές σκηνικού, δυσάρεστες εκπλήξεις και φυσικά μια τάση διάσπασης ή διαφοροποίησης, οπότε για ακόμα μια φορά θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση ή προετοιμασμένοι για τις όποιες αντιδράσεις. Επιπλέον, πειραματισμοί με την εμφάνιση ή τα μαλλιά μας καλό είναι αποφευχθούν.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοιη αντιφατικότητα, η εκκεντρικότητα, η ανάγκη σας ή ενός προσώπου του περιβάλλοντός σας για ανεξαρτησία μπορεί να προκαλέσει ρήξη στις σχέσεις σας. Η ψυχραιμία είναι το παν!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροιαπό αλλού το περιμένετε κι από αλλού θα σας έρθει. Άλλο πρόσωπο κυνηγάτε, άλλο θα εμφανιστεί ξαφνικά και θα αρχίσει να σας κυνηγάει, ενώ και οικονομικά θα έχετε μια ανατροπή δεδομένων.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved