Ζώδια Σήμερα 06/07: Ο φόβος φυλάει τα έρημα…

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 06/07: Ο φόβος φυλάει τα έρημα…

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 06 Ιουλίου

Δύο διαφορετικές αλλά σημαντικές όψεις έχει η σημερινή μέρα, οι οποίες ζητούν την προσοχή μας. Κατ’ αρχάς, ο Ερμής στους Διδύμουςκάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, καλώντας μας να έχουμε το νου μας, καθώς κινδυνεύουμε να πέσουμε θύματα απάτης, πλάνης ή εξαπάτησης.Θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα γιατί πολλά θα είναι τα ψέματα, τα μπερδέματα σε συνεννοήσεις και συμφωνίες, αλλά κι οι αναβολές, τα λάθη και οι απώλειες αντικειμένων ή εγγράφων.

Από την άλλη, έρχεται η σειρά της Αφροδίτης στον Λέοντα να συγκρουστεί με τον Κρόνο στον Υδροχόο, που εκτός του ότι την περιορίζει στα απολύτως αναγκαία, μας δημιουργεί και αισθήματα κατωτερότητας, ανασφάλειας και κακοδιαθεσίας. Πρακτικά, είναι πιθανή μια κακοτυχία, μια στενόχωρη ή προβληματική κατάσταση στα ερωτικά ή τα οικονομικά ζητήματα, καταπίεση ή και πάγωμα του όποιου συναισθήματος και αντιμετώπιση των πάντων με αποστασιοποίηση και ρεαλισμό!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, θα πάρετε μια πίκρα. Ίσως αισθανθείτε ότι κάνετε τσάμπα κόπο ή ελπίζετε άδικα ότι κάτι θα αλλάξει στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας. Ωστόσο, το να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα και να τα δείτε ρεαλιστικά μπορεί να είναι για το καλό σας.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, μην πάτε γυρεύοντας! Περιμένετε να περάσει η σημερινή μέρα γιατί το πιο πιθανό είναι να πικραθείτε στα ερωτικά ή στα οικονομικά σας. Μια δυσάρεστη εξέλιξη δε θα την αποφύγετε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύεςτου γ’ δεκαημέρου, δικαιολογίες, ψέματα και εξαπατήσεις θα σας κάνουν να τα χάσετε, αν, βέβαια, το πάρετε έγκαιρα είδηση και δεν ανακαλύψετε κατόπιν εορτής ότι πιαστήκατε κορόιδα. Καλύτερα είναι να αφήσετε αυτή τη μέρα να περάσει και να μην κάνετε τίποτα!

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου,να είστε υποψιασμένοι για τους πάντες και τα πάντα. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες, όπως επίσης και άτομα που σας τάζουν τον ουρανό με τα άστρα, καθώς κάποιο λάκκο έχει η φάβα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved