Ζώδια Σήμερα 01/07: Καμία διάθεση για συμβιβασμούς

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 01/07: Καμία διάθεση για συμβιβασμούς

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 01 Ιουλίου

Με το… αριστερό μπαίνει ο Ιούλιος, καθώς σήμερα ο Άρης στο Λέοντακάνειαντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο, προκαλώντας προβλήματα και βάζοντας εμπόδια στο δρόμο μας. Η υπομονή μας θα φτάσει στα όριά της, η ανεκτικότητα και η διάθεση για συμβιβασμούς είναι ανύπαρκτη, ενώ το να βρεθούν λύσεις και εναλλακτικές φαντάζει απίθανο. Ακόμα, δεν αποκλείονται ατυχήματα, ακυρώσεις, καθυστερήσεις, αποτυχία, απόρριψη και αναγκαστικές αλλαγές στόχων. Οφείλουμε να είμαστε, αρκετά προσεκτικοί, ψύχραιμοι και λογικοί γιατί οι παρορμητικές ενέργειες θα έχουν συνέπειες.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί,αναγκάζεστε να υποχωρήσετε και να παραμερίσετε τα δικά σας θέλω, προκειμένου να γίνουν κάποια πράγματα που πρέπει στο σπίτι ή τη δουλειά σας, αλλά και να μην τσακωθείτε άγρια με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μετά όμως δε θα αισθάνεστε άσχημα.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, η… γκαντεμιά σας κυνηγάει, στα ερωτικά και τα οικονομικά σας, οπότε αποφύγετε παράτολμες και αψυχολόγητες ενέργειες γιατί η χασούρα θα είναι μεγάλη.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved