Ζώδια Σήμερα 30/06: Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 30/06: Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 30 Ιουνίου

Γεμάτη παρεξηγήσεις και παρανοήσεις θα είναι η σημερινή μέρα, καθώς από τη μια η Σελήνη στους Ιχθύς θα κάνει τετράγωνο με τον Ερμή στους Διδύμους και μετά σύνοδο με τον Ποσειδώνα, οπότε η χθεσινή χαλαρότητα και ευθυμία θα πάει περίπατο. Αν θέλουμε να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι και να μην δημιουργηθούν διαξιφισμοί και εντάσεις, πραγματικά θα πρέπει να υπάρχει σιγή… ιχθύος και να αποφύγουμε κάθε επαφή ή συζήτηση για ευαίσθητα ζητήματα. Εκτός κι αν είμαστε σε επιφυλακή και κάθε φορά που πάει να ειπωθεί κάτι που θα χαλάσει το ήρεμο κλίμα, να αλλάζουμε περίτεχνα κουβέντα! Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, δηλαδή!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες το πώς βλέπετε εσείς τα πράγματα και πώς οι άλλοι είναι ένα ζήτημα σήμερα κι αν δεν καταλάβετε ότι υπάρχει διαφορά αντίληψης, δε θα γλιτώσετε τις εντάσεις.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, καλό θα ήταν να μην ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα ή να μην ψάξετε για απαντήσεις σε ερωτικά, καθώς θα χάσετε άσκοπα τον χρόνο σας και θα μπερδευτείτε περισσότερο.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved