Ζώδια Σήμερα 14/06: Με αμφισβητήσεις και πιέσεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 14/06: Με αμφισβητήσεις και πιέσεις

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 14 Ιουνίου

Η Σελήνη από χθες έχει περάσει στον Λέοντακαι φρόντισε να μας γεμίσει σιγουριά και αποφασιστικότητα, ωστόσο σήμερα το σκηνικό είναι διαφορετικό. Αφ’ ενός το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα μας βγάλει μια αμφισβήτηση για όσα νιώθουμε ή θέλουμε, ενδεχομένως και να μετανιώσουμε ή να… αλλάξουμε τελείως ρότα, ενώ μπορεί να υπάρξουν και περίεργες αντιδράσεις ή συμπεριφορές που θα μας αναστατώσουν. Αφ’ ετέρου η αντίθεσή της το βραδάκι με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα μας κόψει τη φόρα, θα μας αγχώσει για δουλειές, ευθύνες και καθήκοντα που έχουμε αναλάβει, κάτι που θα μας χαλάσει τη διάθεση. Ίσως, μάλιστα, η κακοδιαθεσία μας να οφείλεται εν μέρει και στο ότι δεν έχουμε ή δεν κάνουμε ό,τι μας ευχαριστεί, αλλά ό,τι πρέπει.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί,δοκιμάζονται τα νεύρα και οι αντοχές σας, ενώ οι πολλές υποχρεώσεις στο σπίτι ή τη δουλειά, όχι μόνο θα σας δημιουργήσουν ένταση, αλλά και θα σας ρίξουν ψυχολογικά.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι,συγκρατηθείτε και μην κάνετε αγορές, παρά μόνο τις αναγκαίες. Εκτός του ότι θα ταλαιπωρηθείτε άδικα και πιθανόν να μη βρείτε αυτό που θέλετε, υπάρχει η περίπτωση μετά να μετανιώσετε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved