Ζώδια Σήμερα 11/06: Άρης στον Λέοντα - Επίδειξη δύναμης

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 11/06: Άρης στον Λέοντα - Επίδειξη δύναμης

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 11 Ιουνίου

Ο Άρηςεγκαταλείπει σήμερα το απόγευμα τον Καρκίνο και περνά στον Λέοντα, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη, αφού -όσο να πεις- είναι ειδικός στο να προκαλεί με υπεροπτικές συμπεριφορές, αλαζονεία, εγωκεντρισμό και επίδειξη δύναμης και επιβολής. Το σίγουρο είναι ότι θα δοκιμαστούμε, ανάλογα με τον τομέα που «χτυπάει» στη ζωή μας ή θα βγάλουμε κι εμείς μια ανάλογη συμπεριφορά, δημιουργώντας έντονες αντιπαλότητες και ανταγωνισμούς, οπότε ας κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους και την ψυχραιμία μας και ας χρησιμοποιήσουμε τις καλές πλευρές του, τολμώντας, δηλαδή, να κάνουμε πράγματα που μέχρι πρότινος φοβόμασταν ή είχαμε ενδοιασμούς ή να δείξουμε στην πράξη τις ικανότητές μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντεςβγάζετε φωτιές και καίτε κόσμο γύρω σας. Η σεξουαλικότητα και η ορμητικότητά σας βγαίνει σε κάθε σας βήμα, οπότε το να κατακτήσετε τους στόχους σας είναι παιχνιδάκι. Λίγο τον εγωισμό σας να ρεγουλάρετε όμως γιατί το θέμα είναι να σας ακολουθούν από μόνοι τους οι άλλοι κι όχι να τους το επιβάλλετε.

Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοιη υπομονή σας εξαντλείτε και είστε έτοιμοι να ορθώσετε ανάστημα σε κάθε αλαζονική ή προσβλητική συμπεριφορά που έρχεστε αντιμέτωποι, στη δουλειά ή το σπίτι σας. Εντάσεις θα υπάρχουν κι όσο πιο γρήγορα βάλετε φρένο, τόσο πιο εύκολα θα τις αποφύγετε.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, ερωτικά και οικονομικά το έχετε, το θέμα είναι να το… κρατήσετε, αφού μαζί με τα κίνητρα πάνε πακετάκι κι οι υπερβολές. Βγείτε μπροστά δυναμικά, διεκδικήστε ό,τι θέλετε πολύ, αλλά να είστε σίγουροι.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved