Ζώδια Σήμερα 05/06: Πρόσεξε, μην πέσεις στον λάκκο που έσκαψες...

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 05/06: Πρόσεξε, μην πέσεις στον λάκκο που έσκαψες...

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 05 Ιουνίου

Η σημερινή μέρα θεωρείται από τις πιο δύσκολες καθώς όχι μόνο κρύβει απατηλές καταστάσεις και πρόσωπα επιτήδεια, που ως στόχο έχουν να μας παραπληροφορήσουν, να μας κοροϊδέψουν ή να μας εξαπατήσουν, αλλά και πολλά ζητήματα στις μετακινήσεις και τις επαφές μας. Αρκετές παρεξηγήσεις θα δημιουργηθούν, με τον Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους να κάνει ξανά τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ενώ αναμένονται καθυστερήσεις, αναβολές και λάθη που θα μας πάνε πίσω.

Από την άλλη, έχουμε και τον Άρη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να βγάζει το εκδικητικό μας πνεύμα, αλλά και τις καταστροφικές και αυτοκαταστροφικές μας τάσεις και να μας σπρώχνει στο να πάρουμε τελεσίδικες αποφάσεις και να βάλουμε τέλος στις όποιες παθογένειες. Ό,τι δε φτιάχνεται, πρέπει να το πετάξουμε και να ξεκινήσουμε και πάλι από το μηδέν, όσο κι αν μας πονάει, να βρούμε τη ρίζα του όποιου προβλήματός μας και να τη χτυπήσουμε, αλλά και να φέρουμε στο φως τις βρωμιές για να αποδοθεί δικαιοσύνη ή τιμωρία.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες δικαιολογίες, ψέματα και εξαπατήσεις θα σας βγάλουν από τα ρούχα σας, εκτός αν είστε εσείς αυτοί που θα καταφύγετε σε αυτά, οπότε να είστε σίγουροι ότι θα γίνετε τσακωτοί και ρεζίλι.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι αν δεν κρατήσετε μια αυστηρή γραμμή για να βάλετε τέλος στα κακώς κείμενα, πολύ σύντομα θα τα ξαναβρείτε μπροστά σας. Μπορεί να στενοχωρήσετε, αλλά είναι προτιμότερη μια σφοδρή καταιγίδα τώρα, παρά αιώνια βροχή.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved