Ζώδια Σήμερα 29/05: Πες ό,τι σε απασχολεί

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 29/05: Πες ό,τι σε απασχολεί

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 28 Μαΐου

Με τον Ερμή σε στάση να συναντιέται σήμερα με την Αφροδίτη στους Διδύμους μας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσουμε, είτε μέσω του γραπτού είτε του προφορικού λόγου, ό,τι νιώθουμε και ενδεχομένως θέλαμε καιρό, αλλά δε βρίσκαμε το θάρρος να το πούμε. Από την άλλη, είναι πιθανό να λάβουμε ή να στείλουμε ερωτικά μηνύματα, να συναντήσουμε, να μιλήσουμε, να έρθουμε με κάποιο τρόπο σε επαφή με έναν ή μία πρώην, ώστε να δοθεί μια απάντηση σε κρίσιμο ερώτημα ή να γίνει η αρχή μιας επανασύνδεσης. Δεν αποκλείεται, επίσης, να πέσουμε πάνω σε παλιούς γνωστούς και να βρεθούμε με συγγενείς που είχαμε καιρό να δούμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, έχετε την ευκαιρία να «ανοίξετε» ένα επαγγελματικό, οικογενειακό ζήτημα ή της σχέσης σας και πλέον να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας και να πείτε την άποψή σας. Φροντίστε μόνο να μη γίνετε απόλυτοι γιατί το θέμα είναι να βρείτε λύση.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, ερωτικές ή οικονομικές υποθέσεις, έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και καλό θα ήταν αυτή τη φορά να μην αφήσετε σκιές. Αν πρόκειται και για απόπειρα επανασύνδεσης, να είστε σίγουροι 100% για το «ναι» ή το «όχι» σας. Πάντως, μπορεί να πάρετε πίσω και χρήματα.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved