14 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

23 έως 24 Αιγόκερω


Σύμβολο: «Ο τροχός ενός αγγειοπλάστη».

Ερμηνεία: Ένα κατ' εξοχήν δημιουργικό μυαλό, μια διάνοια ανοιχτή στην αλήθεια με ικανότητα σε πρακτικά θέματα. Ένας νους που μαζί με την ευρύτητα του, διακρίνεται για την τάξη και τη λογική δομή του. Υπάρχει επίσης μια δυνατή θέληση και η φιλοδοξία της προόδου και της κοινωνικής ανόδου. Ωστόσο, η ευθύτητα και η ειλικρίνεια δεν είναι πάντα οι καλύτεροι σύμβουλοι, αφού δημιουργούν αντιπάθειες και έχθρες. Και από την στιγμή που ο άνθρωπος είναι ανίκανος να φερθεί διπλωματικά και αποστρέφεται ό,τι δεν μπορεί να δει καθαρά, η τύχη του μπορεί να «γυρίσει» ανά πάσα στιγμή, εξ αιτίας του εξωτερικού ανταγωνισμού ή των συχνά κακόβουλων πράξεων σε βάρος του. Η ρόδα του συμβόλου είναι η θεά Τύχη και ο άνθρωπος καλείται να την «πλάσει» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς να ξεχνά όμως ότι ...ρόδα είναι και γυρίζει!

Απόφθεγμα της μοίρας: «Ο Ζευς άλλες φορές κάνει καλό καιρό και άλλες φορές ρίχνει μεγάλη βροχή» Θεόκριτος, Αρχαίος Έλληνας ποιητής

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά
Αρκετά είναι τα πλεονεκτήματα που θα αποκομίσετε κατά την διάρκεια της χρονιάς και είναι πιθανόν να επισημοποιήσετε μια σχέση, εφ’ όσον φυσικά το επιθυμείτε. Ενώ όμως όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς στο «φαίνεσθαι» και τις εξωτερικές όψεις της προσωπικής σας ζωής, αυτό δεν σημαίνει πως θα μείνετε ικανοποιημένοι από την ποιότητα των συναισθημάτων που εκφράζονται προς το πρόσωπο σας. Συχνά, η στάση των άλλων απέναντι σας θα είναι είτε επιπόλαιη, είτε άστοχη, δημιουργώντας έτσι μια αίσθηση «ρηχότητας». Επίσης μια πλευρά που δείχνει να χωλαίνει είναι εκείνη της εμπιστοσύνης, η οποία όχι μόνον δεν είναι δεδομένη αλλά βάλλεται ...πανταχόθεν!

Οικονομικά
Αν καταφέρετε να αποφύγετε τον σκόπελο μιας εξαπάτησης, είτε στον οικονομικό, είτε στον επαγγελματικό τομέα, τότε ...όλα καλά! Η χρονιά θα έχει αρκετά «τυχερά», όπως επίσης και εύκολες λύσεις σε φαινομενικά δύσκολες υποθέσεις. Θα πρέπει ωστόσο κι εσείς να είστε πρόθυμοι να αποδεχθείτε αυτές τις βοήθειες, χωρίς να «ξινίσετε» ή να εμμείνετε σε ποιοτικές προδιαγραφές μιας ...άλλης εποχής. Από την άλλη πλευρά είναι γνωστό ότι όσα αποκτώνται εύκολα, ξοδεύονται ...ακόμη πιο εύκολα, οπότε είναι σκόπιμο να χαρείτε τα αγαθά που σας προσφέρει η ζωή αποφεύγοντας τις υπερβολικές σπατάλες.

Γ.Ρ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved