Ζώδια Σήμερα 17/05: Από το σκοτάδι στο φως

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 17/05: Από το σκοτάδι στο φως

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 17 Μαΐου

Ο Ήλιος στον Ταύρο κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να καταργήσουμε τελείως απόψεις και στόχους, αν πλέον δε μας εξυπηρετούν, να καταστρέψουμε ή να διαγράψουμε τα πάντα, εφ’ όσον δε βελτιώνονται και να ξεκινήσουμε από το μηδέν ή να χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα για να πετύχουμε τον σκοπό μας. Πιθανόν να ανακαλύψουμε μυστικά και στοιχεία που δε γνωρίζαμε, ενώ παλιότερες υποθέσεις ή γεγονότα ή πρόσωπα, που θα εμφανιστούν, μας φέρνουν αντιμέτωπους με την αλήθεια, που όσο σκληρή κι αν είναι, όσο κι αν μας πληγώνει, οφείλουμε να την αποδεχτούμε γιατί είναι ο μόνος τρόπος από το σκοτάδι να περάσουμε στο φως.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Αιγόκεροι οι ευκαιρίες να ξεκόψετε οριστικά από μια περίπτωση που δε γιατρεύεται, να ξεφορτωθείτε παθογένειες και να κάνετε μια καινούργια αρχή είναι πολλές. Αρκεί να το συνειδητοποιήσετε ότι είναι μονόδρομος!

Κριοί, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί, Σκορπιοί και Υδροχόοι πρέπει, όσο πιο σύντομα γίνεται, να πάρετε αποφάσεις και να τελειώνετε μια και καλή με τα κακώς κείμενα, αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.

Δίδυμοι και Τοξότες να είστε επιφυλακτικοί σε μια οικονομική ή σεξουαλικής φύσης πρόταση, όσο δελεαστική κι αν είναι. Μη βιαστείτε να την αποδεχτείτε, αν δεν ερευνήσετε και την πιο μικρή λεπτομέρεια!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved