Ζώδια Σήμερα 05/05: Η σιωπή είναι χρυσός

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 05/05: Η σιωπή είναι χρυσός

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 05 Μαΐου

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς να κάνει όψη τετραγώνου με τον Ερμής στους Διδύμους, η μέρα θα έχει έντονους ρυθμούς και αναγκαστικές μετακινήσεις και επαφές, καθώς πολλά θα είναι αυτά που πρέπει να γίνουν και μάλιστα άμεσα. Ένας εκνευρισμός είναι σχεδόν βέβαιος, καθώς αλλά θα θέλουμε να κάνουμε κι άλλα θα βγουν στη φόρα και θα μας αλλάξουν το πρόγραμμα, όπως επίσης και αρκετά διλήμματα, διαξιφισμοί ή εκδήλωση συναισθημάτων, μάλλον αρνητικών.

Στο να μην μπορέσουμε να κρατήσουμε το στόμα μας κλειστό, αλλά να βγάζουμε προς τα έξω ό,τι μας πειράζει ή νιώσαμε κάποια παλιότερη στιγμή, αλλά δεν το είπαμε βοηθά και το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον Καρκίνο. Μόνο έτσι όμως θα μπορέσουν να ξεδιαλύνουν κάποια θολά σημεία και να λυθούν παρεξηγήσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι, αρκετές διαφωνίες και έλλειψη κατανόησης ή συνεννόησης θα υπάρχει σήμερα, οπότε καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι για κάποιον τσακωμό στο σπίτι ή τη δουλειά σας. Φροντίστε να μην τον πάρετε πολύ επί πόνου γιατί μετά από λίγο τα πνεύματα θα ηρεμήσουν.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, μην παρασύρεστε από πλασματικές ανάγκες, οικονομικά ή ερωτικά. Κρατήστε μια πισινή για να μη βγείτε χαμένοι.

Καρκίνοι, είστε επί ποδός, αλλά ο έντονος συναισθηματισμός σας ίσως σας εμποδίσει να πετύχετε τον όποιο στόχο σας. Γι’ αυτό χαλαρώστε λίγο και αφήστε τη διαίσθησή σας να αναλάβει τα ηνία.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, έτοιμοι είστε να ανοίξετε το στόμα σας και... όποιον πάρει ο Χάρος, αλλά το μόνο που θα καταφέρετε είναι να γίνετε μπάχαλο και αντί να λύσετε το όποιο πρόβλημα, να δημιουργήσετε κι ένα ακόμα στο σπίτι, τη σχέση ή τη δουλειά σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved