Ζώδια Σήμερα 03/05: Η κάθε πράξη έχει συνέπειες

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 03 Μαΐου

Καλό θα ήταν σήμερα να κρατήσουμε μικρό καλάθι και να μην αφήσουμε να μας παρασύρει ο ενθουσιασμός, ο αυθορμητισμός και η υπεραισιοδοξία του τετραγώνου του Ερμή στον Ταύρο με τον Δία στον Υδροχόο, γιατί πολλά μπορούμε να πούμε ή κάνουμε, που ξεφεύγουν από το μέτρο, οπότε να εκτεθούμε ανεπανόρθωτα. Επιπλέον, ίσως ακούσουμε αρκετές υποσχέσεις ή να μας τάξουν διάφορα που μάλλον δε θα γίνουν ή να χαρούμε τσάμπα με μια είδηση που θα λάβουμε, η οποία όμως δε θα ισχύει.

Από την άλλη, έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, που θα επαναφέρει την τάξη, το μέτρο και τους περιορισμούς. Η υπακοή στους κανόνες, το πρακτικό πνεύμα, η τοποθέτηση ορίων, η «τιμωρία» σε περίπτωση παραβίασής τους, αλλά και αναγκαστικοί συμβιβασμοί, φόρτωμα επιπλέον ευθυνών και καθηκόντων και κακοτυχία είναι κάποια από αυτά που μπορεί να συμβούν, υπενθυμίζοντάς μας ότι κάθε πράξη μας έχει και συνέπειες, κάθε παρόρμηση και επιπτώσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα πάρουμε ένα «μάθημα ζωής» και φυσικά στο χέρι μας είναι να μην το ξεχάσουμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Υδροχόοι, Λέοντες και Σκορπιοί, όλα τα βλέπετε ρόδινα, ωστόσο, κρατήστε μια πισινή και μην καβαλάτε το καλάμι. Πολλά μπορεί να σας τάξουν διάφορα, να σας γεμίσουν τα μυαλά και μετά να σας «αδειάσουν» με την ίδια ευκολία και να νιώσετε ότι η τύχη σας γύρισε την πλάτη.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά σας χρησιμοποιήστε το ένστικτό σας και μην παρασύρεστε από υποσχέσεις, χωρίς δεσμεύσεις. Τίποτα δε δίνεται χωρίς ανταλλάγματα κι αυτό θα πρέπει να περάσει και να μείνει στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved