Ζώδια Σήμερα 02/05: Αλήθεια, αγάπη και ελπίδα!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 02/05: Αλήθεια, αγάπη και ελπίδα!

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή του Πάσχα 02 Μαΐου

Χριστός Ανέστη! Σήμερα, Κυριακή του Πάσχα ο Ερμής στον Ταύρο κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και η μέρα αποκτά μεγαλύτερη εσωστρέφεια. Ίσως όμως αυτό να δείχνει το ότι για ακόμα μια φορά θα μαζευτούμε λίγοι και εκλεκτοί γύρω από το Πασχαλινό τραπέζι και δε θα γίνει σούβλισμα του οβελία ανοιχτά, στην εξοχή. Από την άλλη όμως είναι και μια λαμπρή ευκαιρία, τώρα που θα είμαστε με πολύ δικά μας άτομα, να εκφράσουμε και ό,τι μας απασχολεί. Συζητήσεις εκ βαθέων, λύση μυστηρίων, αποκαλύψεις και διάφορες εξομολογήσεις περιλαμβάνονται κι αυτά στο μενού.

Επιπλέον, έχουμε και το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που θα λειτουργήσει κατευναστικά, παρηγορητικά, θα μας βγάλει τα θετικότερα συναισθήματά μας, τη συμπόνια, την κατανόηση, την καλοπιστία, την αγαλλίαση και την έλλειψη εγωισμών. Τα πάθη και οι σεξουαλικές επιθυμίες αντικαθίστανται από την αγάπη και το ειλικρινές ενδιαφέρον, ενώ μέσα μας θα έχουμε δυνατή την πίστη ότι όλα θα καλυτερεύσουν, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Ιχθύες και Αιγόκεροι ονειρευτείτε, πιστέψτε ότι κάτι καλό ξημερώνει για σας, βάλτε μπροστά τα σχέδιά σας! Εφ’ όσον είστε αφοσιωμένοι, γρήγορα θα δείτε θετικά αποτελέσματα.

Κριοί, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί, Σκορπιοί και Υδροχόοι μην υποτιμάτε κανέναν και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη γιατί θα το βρείτε μπροστά σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες βλέπετε ό,τι θέλετε ή σας βολεύει, όμως έτσι κινδυνεύετε και να εξαπατηθείτε και να εξαπατήσετε. Να είστε υποψιασμένοι κι επιφυλακτικοί για να αποφύγετε να πέσετε θύματα εκμετάλλευσης της καλής σας της καρδιάς.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved