Ζώδια Σήμερα 28/04: Στήσε τον ιστό σου

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 28/04: Στήσε τον ιστό σου

Μεγάλη Τετάρτη

Η Σελήνη στον Σκορπιό μας ωθεί να ερευνήσουμε σε βάθος τους πάντες και τα πάντα, προκειμένου να μάθουμε την αλήθεια, αν έχουμε τις υποψίες μας ή αμφιβάλλουμε για κάτι, ή αν θέλουμε να πάρουμε επιπλέον πληροφορίες για να καταλήξουμε σε σωστές αποφάσεις. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη, τα πάντα περνούν από κόσκινο και καταγράφονται, υπάρχει μεθόδευση και μυστικότητα, μέχρι να κρίνουμε εμείς ότι είναι σωστό το timing για να μιλήσουμε ή να κινηθούμε. Είναι η κατάλληλη μέρα για στήσουμε τον δικό μας ιστό για να «πιάσουμε το θήραμά μας».

Αργά το απόγευμα θα περάσει στον Τοξότη ξαναδίνοντάς μας αισιοδοξία, ενθουσιασμό και συναισθηματική ευφορία. Ό,τι έγινε, έγινε και πίσω δεν γυρνά και το μόνο που μας απομένει είναι να δούμε πώς θα το ξεπεράσουμε και θα πάμε παρακάτω.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, οξυδερκείς και μεθοδικοί, εκμεταλλεύεστε τις συγκυρίες, τίποτα δε σας ξεφεύγει και κάνετε κίνηση, μόνο όταν κρίνετε ότι οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για σας. Εφαρμόστε αυτά τα... ταλέντα σας και στην προσωπική σας ζωή!

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, την ώρα που εσείς είστε χαλαροί και ωραίοι, κάποιοι άλλοι οργανώνουν τα σχέδιά τους. Μην εκπλαγείτε, αν ξαφνικά σας σερβίρουν ένα πιάτο που δε θα σας αρέσει καθόλου.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, το παν είναι να ακούσετε το ένστικτό σας και να μην κάνετε ό,τι σας έρθει. Κινηθείτε με συγκεκριμένο στόχο ερωτικό ή οικονομικό και με σκοπό να βγείτε κερδισμένοι.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved