Ζώδια Σήμερα 27/04: Ροζ Super moon στον Σκορπιό – Άλλα θέλεις κι άλλα παίρνεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 27/04: Ροζ Super moon στον Σκορπιό – Άλλα θέλεις κι άλλα παίρνεις

Μεγάλη Τρίτη

Έχουμε την πρώτη Ροζ Πανσέληνο του χρόνου που γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού, η οποία ενισχύει στο μέγιστο τις επιθυμίες μας. Τα θέλουμε όλα τώρα, αποκλειστικά δικά μας και για πάντα, γι’ αυτό καταστρώνουμε σχέδια και τακτικές για την απόκτησή τους. Ευκαιρίες, βέβαια, θα μας δοθούν για να καταφέρουμε τον σκοπό μας, ωστόσο, είναι πολύ πιθανό άλλο να κυνηγάμε κι άλλο να μας κάτσει. Στάνταρ δεν υπάρχουν κι όσο δεν παρασυρόμαστε από το πείσμα, χάνοντας τον έλεγχο των καταστάσεων και δεν επιμένουμε, τόσο πιο εύκολα θα αποδεχτούμε αλλαγές και νέα δεδομένα. Τώρα καλούμαστε να αντιδράσουμε διαφορετικά, να τελειώνουμε με τα κακώς κείμενα και να κλείσουμε πόρτες. Δε χρειάζεται να πούμε ότι είναι και πολύ ερωτική-σεξουαλική, ωθώντας μας να αναζητήσουμε τη βαθύτερη ικανοποίησή μας, κάτι που είναι κάπως δύσκολο, αφού θα μας πιάσει το «ανικανοποίητο».

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι θέλετε να κρατήσετε τον έλεγχο στα προσωπικά ή τα επαγγελματικά σας, ωστόσο, όσο πιο απόλυτοι και πεισματάρηδες είστε, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχετε να τα καταφέρετε. Δείξτε θέληση και αποφασιστικότητα, «ακούστε» όμως και την άλλη πλευρά, προκειμένου να αποφύγετε υπερβολές.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, χρήμα και σεξ είναι δυο παράγοντες που αποκτούν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και ενδεχομένως να σας αναγκάσουν σε συγκεκριμένες κινήσεις ή αποφάσεις, για να αποκτήσετε όσα θέλετε πολύ. Αλλά, είστε κοντά στο να χάσετε τον έλεγχο και να μη σας βγει τίποτα όπως το θέλετε, γι' αυτό να γρήγορα αντανακλαστικά.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved