Ζώδια Σήμερα 26/04: Με αμφιβολίες και οι υποψίες

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 26/04: Με αμφιβολίες και οι υποψίες

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 26 Απριλίου

Μεγάλη Δευτέρα

Η Εβδομάδα των Παθών ξεκινά και το κλίμα της σημερινής μέρας είναι ανάλογο, καθώς η Σελήνη στον Ζυγό θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δημιουργώντας μας εσωτερική ένταση και τάση να «ξεθάψουμε» συναισθήματα, βαθιά θαμμένα μέσα μας. Η διάθεσή μας θα είναι αρκετά πεσμένη, η εσωστρέφεια θα μας καταλάβει, θα αυξηθούν οι αμφιβολίες και οι υποψίες μας, ακόμα κι αν δε βασίζονται κάπου συγκεκριμένα, ενώ θα νιώσουμε ότι ό,τι κι αν κάνουμε, δε θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Από την άλλη, πιεζόμαστε να μην δεχτούμε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, να βάλουμε το μαχαίρι στο κόκαλο, αν χρειαστεί.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες κι εμπόδια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αν προσπαθήσετε, δε θα βγείτε από προσωπικά και επαγγελματικά αδιέξοδα. Απλά, θα σας πάρει λίγο περισσότερο χρόνο!

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, θα σας πιάσει ξαφνικά μια συναισθηματική ή οικονομική ανασφάλεια ή φοβίες και αμφιβολίες για το άμεσο μέλλον, όμως, το παν είναι να κάνετε σωστή διαχείριση και να κρατηθείτε στα όρια του μέτρου.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved