Ζώδια Σήμερα 25/04: Μελαγχολία μου, εσύ κυρία μου

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 25/04: Μελαγχολία μου, εσύ κυρία μου

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 25 Απριλίου

Η Αφροδίτη στον Ταύρο συγκρούεται σήμερα με τον Κρόνο στον Υδροχόο κι η αλήθεια είναι ότι δεν τη λες μια όμορφη, ξέγνοιαστη μέρα, αφού, εκτός της «μίζερης» διάθεσής μας, δημιουργεί και ενοχές, ανασφάλειες, μελαγχολία. Είναι πιθανή μια κακοτυχία, προβλήματα και περιορισμοί σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα, καταπίεση ή και πάγωμα του όποιου συναισθήματος και αντιμετώπιση των πάντων με ψυχρότητα και ρεαλισμό ή ακύρωσης πλάνων, εξ αιτίας μιας υποχρέωσης ή στενοχώριας που θα πάρουμε!

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και το τετράγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Κρόνο, που έρχεται να συμβάλλει στην «γκαντεμιά», με δυσάρεστες ειδήσεις, βλάβες εξοπλισμού ή μέσων, ακυρώσεις και επιπλοκές σε γραφειοκρατικά ή πρακτικά ζητήματα. Εκτός αυτών, θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και πάγωμα επαφών.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Λέοντες, κάποια εμπλοκή ή πρόβλημα θα υπάρξει είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή, που εκτός του ότι θα σας στενοχωρήσουν, θα σας αναγκάσουν να πάρετε οριστικές αποφάσεις!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, μέσα απόένα γεγονός που αφορά στον ερωτικό ή τον οικονομικό τομέα, θα διαπιστώσετε ότι οι επιλογές σας δεν είναι και οι πιο σωστές ή έγιναν παρορμητικά και βιαστικά, οπότε τώρα θα κληθείτε να πληρώσετε τις συνέπειες.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved