Ζώδια Σήμερα 06/04: Αναζωπύρωση των αισθημάτων

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 06/04: Αναζωπύρωση των αισθημάτων

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 06 Απριλίου

Σήμερα, δεσπόζει το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Άρη στους Διδύμους, καθώς δίνει έναν έντονα ερωτικό χαρακτήρα στη μέρα, με αρκετές ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες, φλερτ και ειδύλλια. Διεκδίκηση, πάθος, κεραυνοβόλοι έρωτες, σπιρτάδα, αμεσότητα και σεξουαλικότητα θα είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα και χαρά σε εκείνους που είναι ήδη σε σχέση, αφού θα αναζωπυρωθούν τα αισθήματά τους και θα ζήσουν «μεγάλες» στιγμές. Αν υπήρξε απομάκρυνση τον προηγούμενο καιρό ή «παγωμάρα», τώρα είναι η ιδανική στιγμή για συμφιλίωση.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Δίδυμοι, είστε ακαταμάχητοι, τα πάθη που προκαλείτε είναι πολλά κι αρκεί ένα βλέμμα ή μια κίνησή σας για να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Αν δεν έχετε, οι πιθανότητες να το αποκτήσετε σήμερα είναι πολλές.

Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με ζήλεια, κόντρες και ανταγωνισμούς, αλλά όπως θα εμφανιστούν έτσι θα εξαφανιστούν, αρκεί να μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα.

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, βγείτε μπροστά, δείξτε τα αισθήματά σας, διεκδικήστε το πρόσωπο που θέλετε γιατί καλύτερη ευκαιρία από αυτή δε θα ξαναβρείτε. Το πιο πιθανό είναι να υπάρξει θερμή ανταπόκριση από την πλευρά του.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved