Ζώδια Σήμερα 29/03: Χάνομαι γιατί ρεμβάζω

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 29/03:  Χάνομαι γιατί ρεμβάζω

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 29 Μαρτίου

Ερμής και Ποσειδώνας συναντιούνται, σήμερα, στους Ιχθύς, γεμίζοντας το κεφάλι μας με όνειρα και ελπίδες για το αύριο! Πολλά θα δούμε και θα ακούσουμε, λίγα όμως θα συγκρατήσουμε, αφού θα είμαστε αφηρημένοι ή χαμένοι στον κόσμο μας. Η φαντασία, η έμπνευση και η διαίσθηση θα μας κατακλύσουν, όμως δεν πρέπει να χάσουμε και την επαφή με την πραγματικότητα, διαφορετικά θα μπλεχτούμε. Η αφέλεια και οι καλές προθέσεις μας εύκολα μπορεί να μας κάνουν αντικείμενα εκμετάλλευσης, οπότε μια επιφύλαξη δε βλάπτει, ώστε να προστατευτούμε σε περίπτωση απάτης και παραμυθιάσματος.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, κερδίζετε την συμπάθεια των πάντων και οι κολακείες προς το πρόσωπό σας δεν έχουν τελειωμό, αφού καταφέρνετε να φέρετε στην επιφάνεια τα ταλέντα σας και να κρύψετε τις αδυναμίες σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, βάλτε ένα ερωτηματικό σε όσα ακούτε και βλέπετε να γίνονται στη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας και μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί είναι πολύ πιθανό άλλα να ισχύουν και τελικά να βγείτε και οι «κακοί» της υπόθεσης.

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι η διαίσθησή σας μόνο μπορεί να σας δείξει πώς πρέπει να κινηθείτε και τι να κάνετε για να κερδίσετε όσα επιθυμείτε. Προσπαθήστε να δείτε πίσω από τις γραμμές γιατί καμιά φορά τα φαινόμενα ξεγελούν.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved