Ζώδια Σήμερα 28/03: Πανσέληνος στον Ζυγό-Για την ομελέτα πρέπει να σπάσεις αβγά!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 28/03: Πανσέληνος στον Ζυγό-Για την ομελέτα πρέπει να σπάσεις αβγά!

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 28 Μαρτίου

Σήμερα, έχουμε την Πανσέληνο του μήνα, που γίνεται στον Ζυγό, η οποία θα έχει συντροφιά της και την Αφροδίτη στον Κριό, οπότε εκτός από ένα πανέμορφο θέαμα, θα μας προσφέρει και σημαντικές ευκαιρίες να «ξεκολλήσουμε» μια και καλή από ό,τι δε μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση και να βάλουμε πλώρη για καινούργιες εμπειρίες και συγκινήσεις, ερωτικές και μη. Σαφώς, θα υπάρξει μια ένταση στις σχέσεις μας, αν τα θέλω μας δε συμβαδίζουν με αυτά της άλλης πλευράς ή αν λειτουργήσουμε τελείως εγωιστικά, βλέποντας μόνο ό,τι μας συμφέρει. Το ζητούμενο είναι φυσικά να βρεθεί η ισορροπία και να καταφέρουμε να γεφυρώσουμε τις διαφορές, χωρίς όμως μεγάλες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, για να μη νιώθει στο τέλος κανείς ριγμένος ή αδικημένος.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί, είστε οι πρωταγωνιστές γι’ αυτό πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και χωρίς δισταγμούς και ανασφάλειες να πάρετε πρωτοβουλίες που θα επιφέρουν την ισορροπία μέσα σας και στις σχέσεις σας.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, να είστε προετοιμασμένοι γιατί μπορεί να δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα από όσα πάτε να λύσετε, αν λειτουργήσετε εγωιστικά ή προσπαθήσετε να επιβάλλετε αυτό που εσείς θεωρείτε δίκιο ή σωστό!

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες φλερτάρετε με την υπερβολή και ενδεχομένως να ξεφύγετε από τα πλάνα σας, βάζοντας σε κίνδυνο την καρδιά και την τσέπη σας. Μη λειτουργείτε με το συναίσθημα της στιγμής και χάσετε τα πλεονεκτήματά σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved