Ζώδια Σήμερα 24/03: Ιδανικό ξεκίνημα, χάλια τελείωμα!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 24/03: Ιδανικό ξεκίνημα, χάλια τελείωμα!

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 24 Μαρτίου

Η μέρα ξεκινά αρκετά όμορφα καθώς η Σελήνη περνώντας στον Λέοντα θα κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Κριό, κάτι που σημαίνει ότι τουλάχιστον στο πρώτο μισό της, η μεγάλη αυτοπεποίθηση, η δραστηριοποίηση, το έντονο ταμπεραμέντο, η καλοπέραση αλλά και οι ευκολίες που θα παρουσιαστούν είναι δεδομένα. Από εκεί και πέρα όμως το πράγμα στραβώνει, αφού στο διάβα της θα κοντραριστεί άγρια με τον Ουρανό στον Ταύρο και αργότερα με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Εγωισμοί, προκλητικότητα, αντιφατικότητα και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, θα μας φέρουν στο «αμήν» και οι αντιδράσεις μας δε θα είναι οι πιο ήπιες, μέχρι να καταλήξουμε τσακωμένοι ή ψυχραμένοι με κάποιους ανθρώπους και να μας εγκαταλείψει η σιγουριά ή να γεμίσουμε ενοχές.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί εκτοξεύετε κατηγορίες, αμύνεστε σε επιθέσεις και γενικά το περιβάλλον σας μόνο ήσυχο δεν είναι. Μην το τραβάτε στα άκρα όμως γιατί δεν αξίζει. Τον εαυτό σας θα χαλάσετε.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί, Τοξότες και Ζυγοί θα ζαλιστείτε λίγο από τα απότομα πάνω-κάτω τόσο στα οικονομικά, όσο και στα συναισθήματά σας και δε θα ξέρετε, αν πρέπει να κλάψετε ή να γελάσετε με όσα σας συμβαίνουν!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved