Ζώδια σήμερα 22/03: Δείξε μεγαλύτερη ευαισθησία και κατανόηση

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 22/03: Δείξε μεγαλύτερη ευαισθησία και κατανόηση

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 22 Μαρτίου

Η Σελήνη, που από χθες βρίσκεται στον Καρκίνο, θα κάνει όψη τριγώνου με τον Ερμή στους Ιχθύς, κάτι που θα μας βοηθήσει να εκφράσουμε τα βαθύτερα συναισθήματά μας, να ενώσουμε κομμάτια, να καταλάβουμε τις ανάγκες των ανθρώπων του περιβάλλοντός μας και να επιδείξουμε μεγαλύτερη ευαισθησία και κατανόηση στα θέματά τους. Από την άλλη, θα είμαστε πιο ήρεμοι και δοτικοί και θα κερδίσουμε τους πάντες με τη γλυκύτητα στη συμπεριφορά μας και τα όμορφα λόγια μας. Δεν αποκλείεται να θυμηθούμε και όμορφες στιγμές του παρελθόντος που μοιραστήκαμε με κοντινά μας πρόσωπα και να τις συζητήσουμε μαζί τους.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Ιχθύες, θα χαρείτε τη μέρα σας, θα μπορέσετε να μιλήσετε για ό,τι νιώθετε ή σκέφτεστε και θα βρείτε ανοιχτά αφτιά, αλλά και μια μεγάλη αγκαλιά να σας κλείσει.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, όλα τα παλιά θα σας έρθουν και πάλι στο κεφάλι αναστατώνοντάς σας. Το θέμα είναι όμως ότι αν δεν κάνετε κουβέντα για αυτά και αποφεύγετε να τα αναφέρετε στην άλλη πλευρά για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, τότε ανά τρεις και δύο θα επανέρχεστε.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, συναισθηματικά και υλικά αισθάνεστε πληρότητα. Θέλετε να δώσετε και να πάρετε κι απ' ό,τι φαίνεται θα βρείτε θερμή ανταπόκριση.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved