Ζώδια σήμερα 23/03: Γίναμε μαλλιά κουβάρια!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 23/03: Γίναμε μαλλιά κουβάρια!

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 23 Μαρτίου

Σήμερα, ο Ερμής στους Ιχθύς τετραγωνίζεται με τον Άρη στους Διδύμους, δίνοντας στην επικοινωνία μας... επιθετικά χαρακτηριστικά. Μας σπρώχνει να εκφράσουμε άμεσα ό,τι σκεφτόμαστε ή νιώθουμε, να τα «χώσουμε» και να πούμε αλήθειες που πονάνε, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Το αν προσβάλλουμε, παρεξηγηθούμε, τσακωθούμε ή διακόψουμε επαφές δε μας απασχολεί. Αυτό που μας νοιάζει είναι να βγάλουμε από μέσα μας ό,τι μας πνίγει, να εξαλείψουμε κάθε υποκρισία, ψευδαίσθηση ή ψέμα! Από την άλλη, ας είμαστε προσεκτικοί γιατί η βιασύνη, η απερισκεψία κι οι αψυχολόγητες ενέργειες, εκτός του ότι μπορεί να μας βάλουν σε μπελάδες, ίσως προκαλέσουν ζημιές ή ατυχήματα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, το να γίνετε μαλλιά κουβάρια με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, για αλήθειες ή ψέματα που θα ειπωθούν ή έχουν ειπωθεί, είναι πολύ πιθανό. Προσέξτε όμως γιατί μετά τίποτα δε θα μπορείτε να πάρετε πίσω.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, θα υπάρξει μια αναταραχή στις διαπροσωπικές σχέσεις σας ή τα οικονομικά σας, σίγουρα όμως δε θα λύσετε κανένα θέμα, αν δεν παραμείνετε ψύχραιμοι και λογικοί!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved