Ζώδια Σήμερα 21/03: Αφροδίτη στον Κριό-Σεξουαλικότητα και δυναμισμός

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 21/03: Αφροδίτη στον Κριό-Σεξουαλικότητα και δυναμισμός

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 21 Μαρτίου

Η Αφροδίτη από εχθές το απόγευμα, έχει μπει στον Κριό και ήδη αντιλαμβανόμαστε το θερμόμετρο της ερωτικής μας ζωής να ανεβαίνει. Η έντονη σεξουαλικότητα, ο δυναμισμός, η παρόρμηση, ο ενθουσιασμός, αλλά και το πέρασμα στη δράση είναι τα στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν. Μας προτρέπει να διεκδικήσουμε όποιον/α θέλουμε, χωρίς δισταγμό, να ακολουθήσουμε τις προσταγές της καρδιά μας, να είμαστε ανοιχτοί στις προκλήσεις, αποφασιστικοί, αυθόρμητοι και ειλικρινείς, δίνοντας σημασία στο πώς νιώθουμε «τώρα» κι όχι στο τι μας συμφέρει ή τι θα γίνει αύριο.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, είστε ακαταμάχητοι, με έντονο σεξαπίλ και εννοείται ότι στο ερωτικό παιχνίδι δεν έχετε αντίπαλο! Το αντίθετο φύλο φαίνεται να ανταποκρίνεται θερμά στο κάλεσμά σας, οπότε όλα είναι στο χέρι σας.

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι θέλετε να ανανεώσετε, να αλλάξετε, γενικώς να δώσετε καινούργια πνοή στη σχέση, τα επαγγελματικά ή το σπίτι σας. Μέχρι εδώ όλα καλά, συζητήστε και με τους άλλους και μην τους τα παρουσιάζετε, φέρνοντάς τους προ τετελεσμένων.

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες αυξάνονται τα έσοδά σας και η λίμπιντό σας θα χτυπήσετε κόκκινο. Τώρα είναι η ώρα σας να σαρώσετε, αρκεί να παραμερίσετε τις αναστολές σας, να διεκδικήσετε και να ρισκάρετε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved