Ζώδια Σήμερα 18/03: Για πάντα μαζί

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 18/03: Για πάντα μαζί

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 18 Μαρτίου

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς να κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, η μέρα αποκτά έντονη ερωτική και σαγηνευτική χροιά. Τα αισθήματα γίνονται βαθιά και απόλυτα, ενώ η εξομολόγηση ή η συνειδητοποίησή τους μπορεί να ταράξει το είναι μας. Νιώθουμε έτοιμοι να δώσουμε και να τα πάρουμε όλα, το «για πάντα μαζί» είναι το μότο μας, θέλουμε να κάνουμε δεσμούς ζωής, να παραχωρήσουμε την αποκλειστικότητα της καρδιάς μας. Έρωτες μοιραίοι και μεγάλοι θα γεννηθούν κι οι στιγμές που θα ζήσουμε θα είναι μοναδικές κι ανεπανάληπτες. Είναι η κατάλληλη μέρα πάντως για να τονώσουμε το σεξαπίλ μας και να αγοράσουμε σέξι ρούχα ή εσώρουχα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες και Αιγόκεροι, όχι μόνο αναδύετε έντονο ερωτισμό, αλλά έχετε και τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την έλξη που ασκείτε για να πετύχετε τους στόχους που επιθυμείτε, τυλίγοντας στο δαχτυλάκι σας το οποιοδήποτε άτομο επιθυμείτε.

Κριοί, Ταύροι, Καρκίνοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Παρθένοι, μην ξαφνιαστείτε, αν έρθετε αντιμέτωποι με κάποια φαινόμενα ζήλιας, κτητικότητας ή απόλυτες συμπεριφορές από τον/ην σύντροφο, την οικογένεια ή στη δουλειά σας. Κάποιοι θέλουν να μειώσουν την ανασφάλεια και να νιώσουν ότι είστε εντελώς αφοσιωμένοι σε αυτούς, ενώ κάποιοι άλλοι ότι έχουν τον έλεγχό σας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, είστε έτοιμοι να δώσετε και να πάρετε τα πάντα ή τουλάχιστον έτσι νιώθετε τη συγκεκριμένη στιγμή. Φροντίστε όμως να είστε απόλυτα σίγουροι ότι αυτό θέλετε για να μην κάνετε πίσω, ούτε βήμα.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved