Ζώδια σήμερα 16/03: Ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις το τοπίο

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 16/03: Ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις το τοπίο

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 16 Μαρτίου

Η επιστροφή (;) στους κανονικούς μας ρυθμούς, μετά από ένα τριήμερο, μας βρίσκει με τον Ήλιο στους Ιχθύςκάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, όψη που μας βοηθά να βρούμε λύσεις και να βγούμε από προσωπικά αδιέξοδα. Το ένστικτό μας είναι ισχυρό και η αποφασιστικότητά μας μεγάλη, όπως επίσης και η διάθεσή μας να τα βάλουμε όλα κάτω και να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο σε διάφορους τομείς της ζωής μας, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις ή κακώς κείμενα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ανακαλύψουμε ή να μας αποκαλυφθούν διάφορα που θα τα κρατήσουμε σαν άσσο στο μανίκι για... μελλοντική χρήση.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Ιχθύες, ξέρετε εσείς πώς πρέπει να χειριστείτε τα πράγματα ώστε να γίνει η «δουλειά» σας αποτελεσματικά, Εκμεταλλευτείτε στοιχεία και συγκυρίες που θα εμφανιστούν και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, κρατήστε το στόμα σας κλειστό και τα μάτια ορθάνοιχτα γιατί πολλά θα υποπέσουν την αντίληψή σας, όμως χρειάζεται να τα χειριστείτε έξυπνα γιατί σε οποιαδήποτε ανοιχτή αντιπαράθεση θα βγείτε χαμένοι.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved