Ζώδια σήμερα 15/03: Κούλουμα όλο ενθουσιασμό και κέφι!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 15/03: Κούλουμα όλο ενθουσιασμό και κέφι!

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 15 Μαρτίου

Καθαρά Δευτέρα σήμερα, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό, αλλά εμείς δε μπορούμε να πετάξουμε χαρταετό, ούτε να βγούμε από το σπίτι μας ή να κάνουμε ό,τι κάναμε συνήθως. Ωστόσο, το εξάγωνό της με τον Δία στον Υδροχόο θα κρατήσει το κέφι μας σε υψηλά επίπεδα, η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός θα κυριαρχήσουν, θα απολαύσουμε τα νηστίσιμα εδέσματά μας και κατά το κοινώς λεγόμενο θα φάμε, θα πιούμε και θα ευχαριστηθούμε τα κούλουμα μαζί με τα πολύ αγαπημένα μας πρόσωπα. Όταν τελειώσει η μέρα, θα νιώσουμε πλήρεις και ευχαριστημένοι. Καλή Σαρακοστή!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί και Υδροχόοι, πρωτοστατείτε σήμερα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τραβήξετε το ενδιαφέρον πάνω σας. Ευχαριστηθείτε το και φροντίστε να διασκεδάσετε με την ψυχή σας!

Ζυγοί, Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Υδροχόοι, Καθαρά Δευτέρα είναι! Κάντε και λίγο τα στραβά μάτια, μην «τσιμπάτε» αμέσως από τις προκλήσεις, ούτε να σας πιάνουν τα νεύρα σας που δε μπορείτε να κάνετε ό,τι κάνατε συνήθως. Αρμενίστε τον καιρό, όπως τον βρίσκετε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, τόσο στα προσωπικά, όσο από το μέτωπο της δουλειάς και τα οικονομικά σας, αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved