Ζώδια Σήμερα 14/03: Χαρτοπόλεμος σε κλειστό κύκλο!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 14/03: Χαρτοπόλεμος σε κλειστό κύκλο!

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 14 Μαρτίου

Οι Απόκριες μας αποχαιρετούν, σήμερα, καθώς είναι η τελευταία Κυριακή τους και παρότι δεν είναι ιδανικοί οι εορτασμοί, λόγω COVID 19, ο ενθουσιασμός και το νεύρο δε θα λείψει, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό, οπότε θα το... κάψουμε με λίγα και εκλεκτά άτομα! Από νωρίς, θα νιώθουμε την ενέργειά μας να ξεχειλίζει και δε θα κρατιόμαστε. Θα πάρουμε πρωτοβουλίες και αποφάσεις, θα μας πιάσει ανυπομονησία και θα θέλουμε να κάνουμε πράγματα, θα είμαστε ορμητικοί, παρορμητικοί, διεκδικητικοί, άμεσοι, αυθόρμητοι και με έντονες τάσεις ανεξαρτησίας. Και του χρόνου...

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί είστε ελκυστικοί, ακαταμάχητοι και θέλετε «εδώ και τώρα» να αποκτήσετε ό,τι σας αρέσει. Και το πιο πιθανό είναι να τα καταφέρετε, αφού ο κυνηγός θα ξυπνήσει μέσα σας και θα επιμείνετε μέχρι τέλους!

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι μια ένταση θα υπάρξει στο οικογενειακό περιβάλλον σας και ίσως αναγκαστείτε να τραβήξετε λίγο απότομα τα λουριά σε άτομα που κάνουν ό,τι τους κατεβαίνει και μετά τρέχετε να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα!

Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες μην περιμένετε να σας χαριστεί ή να σας γίνει δώρο το οτιδήποτε. Αν δεν αγωνιστείτε και δε διεκδικήσετε, δε θα αποκτήσετε αυτά που επιθυμείτε είτε στα οικονομικά είτε στα ερωτικά.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved