Ζώδια Σήμερα 11/03: Έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 11/03: Έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 11 Μαρτίου

Σήμερα, η Σελήνη από τους Ιχθύς κάνει τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, προκαλώντας μας έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις. Μιας και είναι γεγονός ότι έχουμε να κάνουμε με δύο ζώδια διαφορετικής φύσης, ένα εσωστρεφές και ένα εξωστρεφές, είναι πολύ πιθανό ένα ξέσπασμά μας, ιδίως αν έχουν μαζευτεί πολλά μέσα μας, τα οποία δεν τα εκφράσαμε ή περιμέναμε την κατάλληλη ευκαιρία να τα πούμε. Τώρα, η συσσωρευμένη αγανάκτηση κι η δυσαρέσκεια υπερνικούν την αυτοσυγκράτηση και ηρεμία δε θα υπάρχει... Θα πούμε για ό,τι νιώθουμε ή ό,τι μας πείραξε κι είναι λογικό να υπάρξουν αντιδράσεις, παρεξηγήσεις, εντάσεις και διαπληκτισμοί.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, το δίκιο σας πνίγει, ο εκνευρισμός σας κυριεύει, μιλάτε, αλλά δεν ακούτε την άλλη πλευρά, οπότε μόνο παρεξηγήσεις και προβλήματα θα δημιουργήσετε και στο τέλος θα βγείτε και φταίχτες.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι έντονα συναισθήματα και επιθυμίες σας παρασύρουν και χάνετε τον έλεγχο. Πριν όμως την πατήσετε, ερωτικά ή οικονομικά, ερευνήστε λίγο, ζητήστε διευκρινήσεις και κυρίως μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved