Ζώδια Σήμερα 10/03: Με βάρκα το όνειρο

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 10/03: Με βάρκα το όνειρο

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 10 Μαρτίου

Σήμερα, ο Ήλιος συναντιέται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ενισχύοντας τη θετική μας ενέργεια και την πίστη μας. Ο ρομαντισμός και η ονειροπόλα διάθεση θα μας σπρώξουν να ομορφύνουμε τη ζωή μας, απαλύνοντας εντάσεις και αντιπαλότητες, να αποκτήσουμε μια άλλη οπτική και να αφήσουμε τον εαυτό μας να ονειρευτεί ξανά και να ελπίσει. Είμαστε ήρεμοι και ευγενικοί σε κάθε επαφή μας, πρόθυμοι να βοηθήσουμε, να στηρίξουμε και να παρηγορήσουμε, ενώ η φαντασία μας θα μεγαλουργήσει. Η διαίσθησή μας θα μας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι, γι’ αυτό οφείλουμε να κλείσουμε τα μάτια και να ανοίξουμε τις κεραίες μας για να ακούσουμε αυτό που προστάζει το μέσα μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, είστε απόλυτα συντονισμένοι με το σύμπαν, ξαναβρίσκετε την ελπίδα και την πίστη σας και νιώθετε μέσα σας ότι ό,τι ονειρεύεστε ή θέλετε πολύ μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αρκεί να το ευχηθείτε!

Παρθένοι, Τοξότες, Δίδυμοι το προφανές δεν είναι πάντα πραγματικό! Εμπιστευτείτε το μέσα σας και προσέξτε μην πλανηθείτε και πέσετε θύματα της ευαισθησίας σας.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι παρασύρεστε οικονομικά και ερωτικά και πάτε όπου σας πάει το ρεύμα. Αλλά μάλλον θα βγείτε στη σωστή όχθη!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved