Ζώδια Σήμερα 09/03: Ανάπνευσε άλλο... αέρα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 09/03: Ανάπνευσε άλλο... αέρα

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 09 Μαρτίου

Έντονες ανανεωτικές και απελευθερωτικές τάσεις θα έχουμε σήμερα με τη Σελήνη στον Υδροχόο να κάνει τρίγωνο με τον Άρη στους Διδύμους. Η βαρεμάρα και η ρουτίνα στην οποία έχουμε περιέλθει θα μας κάνει κάπως νευρικούς και η διάθεσή μας να τα αλλάξουμε όλα και να βιώσουμε καινούργιες εμπειρίες και συγκινήσεις θα είναι μεγάλη. Ίσως, μάλιστα, σπάσουμε κι ένα ταμπού που για καιρό μας περιόριζε.

Ωστόσο, μιας και στο διάβα της θα πέσει πάνω στον Ουρανό στον Ταύρο, όλα αυτά θα προκαλέσουν ανησυχία και αρκετές αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να τσακωθούμε με πρόσωπα που δεν δείχνουν πρόθυμα να ακολουθήσουν τη δική μας... τρέλα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι και Υδροχόοι αν ελέγξετε λίγο τις περίεργες μεταπτώσεις στη διάθεσή σας και ηρεμήσετε, τότε θα καταφέρετε να βρείτε στήριξη και βοήθειες και θα κερδίσετε το ενδιαφέρον των άλλων.

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα είστε λίγο στην τσίτα, οπότε εύκολα θα παρεξηγηθείτε με κάτι που θα ακούσετε ή θα εκνευριστείτε, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αντιδράσετε ξαφνικά σε κάτι που δεν είναι και τόσο σοβαρό, σχετικό με τη δουλειά, τη σχέση ή το σπίτι σας!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved