Ζώδια Σήμερα 05/03: Άρης στους Διδύμους - Δε χωράνε δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 05/03: Άρης στους Διδύμους - Δε χωράνε δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 05 Μαρτίου

Ο Άρηςαπό χθες έχει περάσει στο ζώδιο των Διδύμων, οπότε είναι πολύ πιθανό ήδη να μας έχει πιάσει η βιασύνη να τελειώνουμε με διάφορα προσωπικά ζητήματα ή δουλειές και πραγματικά, κάποιες από αυτές θα καταφέρουμε να τις τελειώσουμε σε ελάχιστο χρόνο. Από την άλλη, καλό θα ήταν να μην προτρέχουμε να βγάλουμε συμπεράσματα ή να μιλάμε για όσα δε γνωρίζουμε καλά, να πεταγόμαστε να πούμε το δικό μας αλλά και να μεταφέρουμε πληροφορίες που δεν έχουμε διασταυρώσει γιατί θα εκτεθούμε.

Επιπλέον, αν έχουμε ανοιχτά πολλά μέτωπα, θα πρέπει να ελέγξουμε την ανυπομονησία μας και να προσπαθήσουμε να τα κλείσουμε ένα-ένα γιατί δυο καρπούζια δεν χωρούν στην ίδια μασχάλη! Ας χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια του συγκεκριμένου πλανήτη μόνο στη γρηγοράδα και τα αντανακλαστικά που απαιτούνται σε διάφορες περιπτώσεις και όχι σε κόντρες και λεκτικούς διαξιφισμούς.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι φορτάτοι θα είστε αυτή την περίοδο για να βάλετε μπροστά όλα όσα σχεδιάζατε το προηγούμενο διάστημα. Ενέργεια και επιθυμία για πρωτοβουλίες έχετε, όπως επίσης και εριστικότητα, εκνευρισμό και ανυπομονησία και αυτό είναι πρόβλημα! Προσπαθήστε να τα ελέγξετε για να μην τσακώνεστε ανά τρεις και δύο!

Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες είναι πιθανοί οι τσακωμοί στο σπίτι, τη σχέση ή τη δουλειά σας με τα «σου ‘πα, μου ‘πες» να πέφτουν βροχή, οπότε καλού-κακού κρατήστε ντοκουμέντα, τουλάχιστον να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποδείξετε το δίκιο σας!

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, αντισταθείτε σθεναρά στο σπρώξιμο που νιώθετε για αγορές και γρήγορες κινήσεις στα οικονομικά και ερωτικά σας γιατί θα βγείτε έκτος των ορίων σας και μετά δε θα μπορείτε να μαζέψετε την... καλούμπα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved