Ζώδια σήμερα 28/02: Μαζί μιλάμε, χώρια καταλαβαινόμαστε

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 28/02: Μαζί μιλάμε, χώρια καταλαβαινόμαστε

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

Η Σελήνη θα παραμείνει και σήμερα στην Παρθένο, κάνοντας ό,τι μπορεί για να μας κρατήσει μετρημένους και προσγειωμένους στην πραγματικότητα, αποτρέποντάς μας να χαλαρώσουμε, ιδίως αν υπάρχουν πρακτικά θέματα και δουλειές που πρέπει να γίνουν. Θα κάνουμε το πλάνο της ημέρας μας, ωστόσο, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς, που θα βρεθεί απέναντί της, έχει άλλα σχέδια... Πολλά από αυτά που θέλαμε, θα τα αναβάλλουμε, είτε γιατί δε θα έχουμε καμία διάθεση είτε γιατί θα προκύψουν άλλα, που θα μας βγάλουν από το πρόγραμμα, ενώ δεν αποκλείεται να χαθούμε στη μετάφραση και να δημιουργηθούν παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, παρότι δεν το επιδιώκατε, σήμερα θα κινηθείτε χωρίς πλάνο κι όπου σας βγάλει. Το πιο πιθανό είναι να χάσατε τα αβγά και τα καλάθια από τις υποχρεώσεις που θα μαζευτούν, αλλά και τα μπερδέματα που θα γίνουν.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι πρώτα καλύψτε τις πρακτικές ανάγκες σας και μετά τις υπόλοιπες. Η... αλλαγή της σειράς, παρότι είναι πιο ευχάριστη, θα σας αφήσει εκτεθειμένους.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved