Ζώδια Σήμερα 27/02: Πανσέληνος στην Παρθένο-Συνδύασε λογική και φαντασία

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 27/02: Πανσέληνος στην Παρθένο-Συνδύασε λογική και φαντασία

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Σήμερα, γίνεται η Πανσέληνος στην Παρθένο η οποία θα προσπαθήσει να μας βγάλει από τον παραμυθένιο κόσμο μας και να μας, τονίζοντάς μας ότι πρέπει να απλώνουμε τα πόδια μας μέχρι εκεί που τα καλύπτει το πάπλωμα ή αλλιώς να μην έχουμε υψηλές προσδοκίες γιατί αν αποτύχουμε, θα απογοητευτούμε. Από την άλλη και η Αφροδίτη στους Ιχθύς που μετέχει σε αυτή, μας σπρώχνει να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, να ευχόμαστε και να ελπίζουμε, γι’ αυτό θα υπάρξει ένας διχασμός. Η μόνη λύση είναι να βρούμε τη χρυσή τομή και συνδυάζοντας διαίσθηση και δεδομένα, έμπνευση και πρακτικότητα και συναίσθημα και λογική να καταφέρουμε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο για τη ζωή μας

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύς, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, τόσο στην προσωπική, όσο και την επαγγελματική σας ζωή χρειάζεστε μια καρδιά για να αποφασίζει, ένα μυαλό για να σχεδιάζει, ένα χέρι για να εκτελεί. Οποιοδήποτε... ανακάτωμα θα σας φέρει εκτός στόχου.

Λέοντες, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Ταύροι, εύνοια στα οικονομικά σας έχετε, η παρουσία σας είναι ελκυστική, αλλά μην πετάτε στα σύννεφα! Για να κατακτήσετε τον όποιο στόχο σας χρειάζεστε σύστημα και κυρίως να μην τρέφετε μεγάλες προσδοκίες.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved