Ζώδια Σήμερα 25/02: Βγες από τα καθιερωμένα

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 25/02: Βγες από τα καθιερωμένα

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου

Ο Ήλιος στους Ιχθύς κάνει εξάγωνο σήμερα με τον Ουρανό στον Ταύρο, καλώντας μας να πρωτοτυπήσουμε, να διαφοροποιηθούμε, να κάνουμε κάτι που διστάζαμε ή μια αλλαγή που είναι σημαντική για μας. Οι κανόνες δεν ισχύουν, οι επιθυμίες αυξάνονται και το σίγουρο είναι ότι κάθε διάθεση για να κινηθούμε συντηρητικά ή με γνώμονα το τι είναι σύμφωνο με τη γνώμη των άλλων πάει περίπατο. Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε ό,τι θέλουμε, να ανεξαρτητοποιηθούμε, να κόψουμε συνήθειες και δεσμά και να απελευθερώσουμε το δυναμικό μας, να ξεφύγουμε από τα καθιερωμένα και τα κλισέ, γι’ αυτό και οι... επαναστατικές μας τάσεις θα προκαλέσουν ποικίλες αντιδράσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες και Ταύροι, η διάθεσή σας για να αλλάξετε τα πάντα πάνω σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή θα είναι μεγάλη, οπότε είναι πολύ πιθανό να κάνετε την έκπληξη σήμερα. Το σίγουρο είναι ότι οτιδήποτε δοκιμάσετε, θα πιάσει και θα αποδείξετε σε όλους ότι όταν θέλετε κάτι, τίποτα δε σας σταματά.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, μια αναστάτωση στη σχέση, το οικογενειακό ή το επαγγελματικό σας περιβάλλον θα σας σπρώξει σε μια σειρά αντιδράσεις ή σπασμωδικές κινήσεις. Ωστόσο, ακόμα κι έτσι, καλό θα σας κάνει, αφού θα ξεπεράσετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες σας και ίσως κάνετε κάτι διαφορετικό.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν σήμερα όμως να τις διαχειριστείτε σωστά και χωρίς να βιάζεστε γιατί θα είναι δώρο άδωρο κι αυτό αφορά και στα οικονομικά και στα ερωτικά σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved