Ζώδια Σήμερα 23/02: Θυμήσου μόνο τα καλά

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 23/02: Θυμήσου μόνο τα καλά

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 23 Φεβρουαρίου

Άλλη μια μέρα που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει αυτή τη φορά με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα μας κάνει ακόμα πιο δοτικούς, ευαίσθητους, ευεπηρέαστους σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας ή στο άμεσο περιβάλλον μας και γεμάτους κατανόηση. Γενικά, έχουμε την τάση να δώσουμε μια άφεση αμαρτιών, να ξεχάσουμε το κάθε δυσάρεστο περιστατικό ή συναίσθημα και να θυμόμαστε μόνο τα ευχάριστα κι ό,τι μας έκανε να νιώσουμε όμορφα, κάτι που βελτιώνει και την ψυχολογία μας. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην προσπαθήσουμε να δικαιολογήσουμε και τα αδικαιολόγητα, μόνο και μόνο για να «λειάνουμε» τα πράγματα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Ιχθύες, έχετε εύνοια σε προσωπικό και ερωτικό επίπεδο, αρκεί να αφήσετε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει και να αποφύγετε να εγκλωβιστείτε ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, συνειδητοποιείτε ότι σας δένουν πολλά με κάποια πρόσωπα, είτε από τον επαγγελματικό χώρο είτε από το περιβάλλον σας. Χαρές και λύπες έχετε περάσει μαζί, δείξτε όμως και τι σημαίνουν για σας.

Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι, είστε λίγο χαμένοι στο... διάστημα ή δεν έχετε μια σαφή εικόνα μιας κατάστασης προσωπικής, επαγγελματικής ή οικονομικής, οπότε καλό θα ήταν για σήμερα να παραμείνετε θεατές.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved