Ζώδια Σήμερα 19/02: Άμα θες να φύγεις, φύγε

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 19/02: Άμα θες να φύγεις, φύγε

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου

Αρκετά παθιασμένη θα είναι η σημερινή μέρα, καθώς η Αφροδίτη στον Υδροχόοθα συγκρουστεί με τον Άρη στον Ταύρο, οπότε η σεξουαλικότητα, αλλά και διεκδικήσεις, ζήλιες, κτητικότητα, τάσεις ανεξαρτητοποίησης θα αναζωπυρωθούν, δίνοντάς μας μια άλλη πλευρά του έρωτα, πιο άγρια, αυτή που μας τρελαίνει συναισθηματικά και μας κάνει να χάνουμε κάθε ίχνος λογικής και αυτοσυγκράτησης. Χωρισμοί είναι πιθανοί, αφού το ποτήρι μπορεί να ξεχειλίσει και να δώσουμε ή να μας δώσουν τα παπούτσια στο χέρι, με συνοπτικές διαδικασίες, μετά από ένα σφοδρό καβγά... Σίγουρα πάντως, οποιαδήποτε μονιμότητα ή σταθερότητα σε κάποιο ειδύλλιο που μπορεί να δημιουργηθεί δεν υπάρχει!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Υδροχόοι, Λέοντες και Σκορπιοί, το πάθος σας καταλαμβάνει, το μέτρο χάνεται και είτε υπάρχει ερωτικό υπόβαθρο είτε όχι, το πιο πιθανό είναι να αποχαιρετήσετε... το δίκιο ή το μυαλό σας. Βγάλτε στο κρεβάτι την έντασή σας και όχι στο πρόσωπο που έχετε απέναντί σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, επεισοδιακές καταστάσεις, σκηνικά απείρου κάλλους με ζήλια, αλληλοκατηγορίες και διεκδικήσεις κάνουν την ερωτική σας ζωή άνω κάτω. Αν, μάλιστα, δώσατε ποτέ ξημερώματα... δικαιώματα, τώρα θα βγουν όλα στη φόρα.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved