Ζώδια Σήμερα 15/02: Δράσεις και αντιδράσεις!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 15/02: Δράσεις και αντιδράσεις!

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου

Η Σελήνη, από χθες το απόγευμα έχει περάσει στον Κριό, δίνοντάς μας ορμητικότητα, αποφασιστικότητα, μαχητικότητα και διάθεση να δράσουμε ή να... αντιδράσουμε, αν κάτι δε μας πάει καλά. Παίρνουμε πρωτοβουλίες, επισπεύδουμε πράγματα, ζούμε το παρόν, χωρίς να μας ενδιαφέρει το χθες ή το αύριο. Γνωρίζουμε ότι το πρώτο βήμα είναι το πιο σημαντικό και γι’ αυτό πρέπει να γίνει, χωρίς φόβο και δισταγμό κι όσο πιο γρήγορα το κάνουμε, τόσο πιο σύντομα το οτιδήποτε θα πάρει τον δρόμο του.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, ο ενθουσιασμός σας καταλαμβάνει, η ανάγκη σας για δράση είναι μεγάλη και τίποτα δε σας εμποδίζει να κατακτήσετε ό,τι επιθυμείτε, γι’ αυτό πατήστε το πόδι στο γκάζι.

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι βάλετε τώρα τα σχέδιά σας σε εφαρμογή και μη χασομεράτε, σκεφτόμενοι τις αντιδράσεις που θα συναντήσετε. Λογικό είναι σε κάποιους να μην αρέσουν.

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες το να γίνετε λίγο πιο ριψοκίνδυνοι ερωτικά ή οικονομικά ίσως κάνει τη διαφορά, προς το καλύτερο. Δε χάνετε και τίποτα, αν ρισκάρετε...

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved