Ζώδια σήμερα 14/02: Ο Άγιος Βαλεντίνος... έχει κέφια!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 14/02: Ο Άγιος Βαλεντίνος... έχει κέφια!

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 14 Φεβρουαρίου

Με τον ανάδρομο Ερμή να κάνει σύνοδο με τον Δία στον Υδροχόο, μάλλον τυχερή θα είναι η μέρα των Ερωτευμένων! Το κλίμα είναι ωραίο, υπάρχει κέφι, οι μετακινήσεις και οι συναντήσεις μας θα είναι αυξημένες, ενδεχομένως όμως για να διευθετήσουμε εκκρεμότητες ή υποθέσεις του παρελθόντος, που τώρα μπορεί να κλείσουν οριστικά και προς όφελός μας.Από την άλλη, ίσως επανεξετάσουμε ή αλλάξουμε κάποια πλάνα ή σχέδιά μαςκαι τα προσαρμόσουμε στην τωρινή μας πραγματικότητα. Μηνύματα και ειδήσεις, ακόμα κι από παλιούς γνωστούς και φίλους θα μας φτιάξουν τη διάθεση, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξει η καθημερινότητά μας ή να συμβεί κάτι ευχάριστο σε πρόσωπο του στενού μας κύκλου, που το περίμενε καιρό.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, περισσότερο τύχη έχετε στο να ξεμπερδεύετε με ζητήματα του παρελθόντος παρά με το να κάνετε καινούργια ανοίγματα. Σχέδια και ιδέες που είχατε παλιά ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μπουν σε εφαρμογή. Κάποια θέματα με το σπίτι σας όμως θα σας αναγκάσουν να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, διαχειριστείτε σωστά την εύνοια που σας προσφέρεται για να πετύχετε τα μέγιστα εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες που σας δίνονται, ώστε να επιλυθούν θέματα που εκκρεμούν στο σπίτι ή τη δουλειά σας.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, χρωστούμενα ή δανεικά τώρα είναι πιθανό να σας επιστραφούν, αλλά και να κλείσετε μια συμφωνία που ήταν στα σκαριά καιρό τώρα. Ωστόσο, παίζει να αναθεωρήσετε και μια απόφασή σας που είχε να κάνει είτε με οικονομικά είτε με ερωτικά και να σας βγει σε καλό.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved