Ζώδια Σήμερα 06/02: Από αλλού το περιμένεις κι απ’ αλλού σου έρχεται

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 06/02: Από αλλού το περιμένεις κι απ’ αλλού σου έρχεται

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 06 Φεβρουαρίου

Η Αφροδίτη, σήμερα, κάνει δύο όψεις, που -αν μη τι άλλο- θα μας διχάσουν κι εμάς ή τουλάχιστον θα μας γεμίσουν αντιφάσεις. Αφ’ ενός, συναντά τον Κρόνο στον Υδροχόο, που θα προσπαθήσει να βάλει κανόνες και όρια στο ερωτικό παιχνίδι, περιορίζοντας τα θέλω και τους αυθορμητισμούς. Θα μας αναγκάσει να κινηθούμε συντηρητικά και με γνώμονα το συμφέρον μας, αλλά και να αποφύγουμε στο να αναλωθούμε σε περιπέτειες και πρόσκαιρες απολαύσεις, αναζητώντας κάτι σταθερό και μόνιμο στη ζωή μας.

Ωστόσο, όλα αυτά έρχονται σε σύγκρουση με το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο, που θα βαλθεί να αποδείξει ότι στον έρωτα τίποτα δεν είναι δεδομένο και δε διαρκεί για πάντα, γι’ αυτό δεν πρέπει να κάνουμε σχέδια, αλλά να ρισκάρουμε κι όπου μας βγάλει. Στα πλαίσια της απελευθέρωσης και της αυτονόμησης, ίσως ξαφνικά αλλάξουν όλα, εκπλήσσοντάς μας δυσάρεστα κι όσο περισσότερο αντιστεκόμαστε στις αλλαγές, τόσο αυτές θα είναι πιο απότομες και ενδεχομένως να έρχονται από την άλλη πλευρά. Η ψυχραιμία και η εκλογίκευση και στις δύο περιπτώσει είναι αυτή που συνιστάται για να γλιτώσουμε ό,τι μπορούμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, από τη μια έχετε να κάνετε με περιορισμούς στα θέλω και τις ανάγκες σας σε πρώτο πλάνο, από την άλλη με την αντίφαση, την εκκεντρικότητα και τις τάσεις αποτίναξης κάθε ορίου και απελευθέρωση. προσώπου του περιβάλλοντός σας για ανεξαρτησία μπορεί να προκαλέσει ρήξη στις σχέσεις σας. Η ψυχραιμία είναι το παν!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, κάνετε τα πλάνα σας, βάζετε τον εαυτό σας σε συγκεκριμένη τροχιά, αλλά από αλλού το περιμένετε κι από αλλού θα σας έρθει. Άλλο πρόσωπο κυνηγάτε, άλλο θα εμφανιστεί ξαφνικά και θα αρχίσει να σας κυνηγάει, ενώ και οικονομικά θα έχετε μια ανατροπή δεδομένων.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved