Ζώδια Σήμερα 01/02: Στα κάγκελα...

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 01/02: Στα κάγκελα...

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 01 Φεβρουαρίου

Το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου είναι αρκετά φασαριόζικος, καθώς την πρώτη του μέρα έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Άρη στον Ταύρο, που κάνει το κλίμα ιδιαίτερα εύφλεκτο. Η ανυπομονησία κι η ξεροκεφαλιά μας είναι μεγάλη, η ανοχή μας είναι σχεδόν ανύπαρκτη, όπως επίσης και ο αυτοέλεγχος κι ο θυμός είναι αυτός που μας ορίζει, οπότε είναι πιθανές σφοδρές εντάσεις και τσακωμοί. Μια αφορμή αρκεί για να πυροδοτήσει καταστάσεις απείρου κάλλους, να τα κάψουμε όλα, μέσα στην «τρέλα» μας, χωρίς να μας ενδιαφέρουν οι συνέπειες. Ξεκαθαρίσματα και ξεσκαρταρίσματα θα γίνουν, ενώ θα βγάλουμε μια επιθετική ή προσβλητική συμπεριφορά που φυσικά δεν είναι για να... περηφανευόμαστε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Υδροχόοι, Λέοντες και Σκορπιοί, στα κάγκελα είστε, έτοιμοι να κόψετε κεφάλια και δεν μπορείτε να συγκρατήσετε την ορμή σας. Το θέμα είναι να καταλάβετε ότι όταν ανοίγει ο ασκός του Αιόλου, δύσκολα κρατάτε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές απώλειες και για σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, βγάζετε νύχια, προκειμένου να διεκδικήσετε ή να προστατέψετε τα ερωτικά και οικονομικά κεκτημένα σας και αλίμονο σε όποιον τα βάλει στο μάτι. Ωστόσο, μην κάνετε βιαστικές ή σπασμωδικές ενέργειες γιατί δε θα το αποφύγετε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved