Ζώδια σήμερα 23/01: Απ’ όλα έχει ο μπαξές

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 23/01: Απ’ όλα έχει ο μπαξές

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 23 Ιανουαρίου

Τι να πει κανείς για τη σημερινή μέρα που τα έχει όλα! Από τη μια, έχουμε το τετράγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Δία στον Υδροχόο που κάνει την ατμόσφαιρα εκρηκτική, με γεγονότα και καταστάσεις που θα πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις, εντάσεις και καβγάδες ολκής που μπορεί να οδηγήσουν στην οριστική ρήξη, αλλά και παρακινδυνευμένες ενέργειες, υπερβολικά ανοίγματα και ρίσκα που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε μεγάλη χασούρα κι έκθεση, ακόμα και ατυχήματα.

Παράλληλα, έχουμε την Αφροδίτη στον Αιγόκερω να κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που όμως φαίνεται δύσκολο να μας κάνει πιο ρομαντικούς, γλυκούς, συμπαθείς και ερωτεύσιμους, αφού «έξω» γίνεται χαμός. Ευτυχισμένοι θα είναι αυτοί που θα τα καταφέρουν να δουν με τα μάτια της αγάπης, να αφήσουν τη φαντασία τους να ξεφύγει ή να «αποδράσουν» στο δικό τους μοναδικό κόσμο.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο στον Υδροχόο, που θα προσπαθήσει να περιορίσει τη «ζημιά» που θα προκαλέσουν οι δυο πρώτοι (Άρης και Δίας) και παράλληλα να μας οργανώσει, να μας αναγκάσει να επανακτήσουμε τον έλεγχο, να αφοσιωθούμε στον στόχο μας και κυρίως να επαναφέρουμε μια κάποια τάξη.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Υδροχόοι, Λέοντες και Σκορπιοί, η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι στο σπίτι ή τη δουλειά σας και μπορεί να τιναχτούν όλα στον αέρα με μια κίνησή σας! Αν δεν είναι αυτός ο στόχος σας, κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας, προσπαθήστε να επιδείξετε ψυχραιμία και λογικό πνεύμα και μην ανοίγετε άλλα μέτωπα!

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, πάρτε τις απαραίτητες προφυλάξεις, αντισταθείτε στις έντονες επιθυμίες σας και κυρίως μην εκτίθεστε σε επικίνδυνες για την τσέπη ή την καρδιά σας καταστάσεις γιατί η χασούρα σας θα είναι μεγάλη.

Αιγόκεροι και Ιχθύες (του β’ δεκαημέρου), μπορεί να πειστείτε σήμερα ότι και στις μέρες μας συμβαίνουν θαύματα ή ότι οι ευχές πιάνουν. Μια επιθυμία σας είναι πολύ πιθανό να γίνει πραγματικότητα.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες (του β’ δεκαημέρου) βλέπετε ό,τι θέλετε ή σας βολεύει, όμως έτσι κινδυνεύετε και να εξαπατηθείτε και να εξαπατήσετε. Να είστε επιφυλακτικοί για να αποφύγετε να πέσετε θύματα εκμετάλλευσης της καλής σας της καρδιάς.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved