Ζώδια Σήμερα 03/01: Πολυτέλειες και αναγκαιότητες

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 03/01: Πολυτέλειες και αναγκαιότητες

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 03 Ιανουαρίου

Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα, κρατώντας υψηλά το ηθικό, την καλή μας διάθεση, ενδεχομένως και την τάση μας για πολυτέλειες κι απολαύσεις. Θα περάσουμε όμορφα, θα κάνουμε τα χατίρια στα αγαπημένα μας πρόσωπα γιατί θέλουμε να είναι ευχαριστημένα και θα τους προσφέρουμε απλόχερα ό,τι έχουμε και δεν έχουμε.

Σιγά-σιγά όμως, με το πέρασμά της στην Παρθένο το μεσημέρι, θα αρχίζουμε να ξαναμαζευόμαστε και να καταπιανόμαστε με διάφορες δουλειές. Η προνοητικότητα και η λιτότητα θα επικρατήσουν, το τι είναι χρήσιμο και αναγκαίο θα προέχει, ενώ η παρατηρητικότητα και η επιμονή μας στη λεπτομέρεια θα είναι χαρακτηριστική.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες και Παρθένοι μοιράζεστε τη μέρα και την προσοχή, οι μεν κάνοντας ντόρο και εντυπωσιάζοντας, οι δε με τη λιτή, αλλά ουσιαστική παρουσία σας. Και οι δύο θα έχετε τις ευκαιρίες σας σε προσωπικό επίπεδο και οφείλετε να τις εκμεταλλευτείτε.

Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες αφιερώστε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας για να επιλύσετε θέματα που αφορούν στο οικείο ή επαγγελματικό σας περιβάλλον και μη βρίσκετε δικαιολογίες, αλλιώς θα πάρουν προεκτάσεις.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved