Ζώδια σήμερα 31/12: Λαμπερό ρεβεγιόν

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 31/12: Λαμπερό ρεβεγιόν

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι το βράδυ στον Καρκίνο κι εμείς το μεγαλύτερο μέρος της μέρας θα το καταναλώσουμε σε ετοιμασίες για το βραδινό τραπέζι. Το σπίτι θα γεμίσει μυρωδιές, ίσως στραφούμε στις πατροπαράδοτες συνταγές και έθιμα για να τονώσουμε το αίσθημα, ενώ οι οικογένειες θα σμίξουν για να καλωσορίσουν την καινούργια Χρονιά.

Από εκεί και πέρα, αναλαμβάνει ο... Λέοντας να δώσει λάμψη και ζωντάνια στο ρεβεγιόν κι εννοείται ότιόλα θα τα γευτούμε σε large δόσεις, είτε είναι φαγητά και ποτά είτε είναι μπρίο και διασκέδαση και θα τα ευχαριστηθούμε χωρίς καμία τύψη και ενοχή! Τα γέλια κι η μουσικές θα αντηχούν και η αισιοδοξία ότι το Νέο Έτος θα είναι πολύ καλύτερο θα επιστρέψει! Καλή Πρωτοχρονιά!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Λέοντες είστε η προσωποποίηση της χαράς. Βγάζετε ζεστασιά, λάμπετε, κερδίζετε τις εντυπώσεις και τον θαυμασμό κι ακόμα κι αν δεν είστε τα τιμώμενα πρόσωπα καταφέρνετε να τραβήξετε την προσοχή!

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, ιδιαίτερα συναισθηματικοί και με μια μεγάλη δόση υπερβολής θα είστε σήμερα, ωστόσο, μετά από 365 μέρες συνεχούς πίεσης καιεμποδίων, είναι απόλυτα λογικό! Χαρείτε, διασκεδάστε και μη δίνετε σημασία σε μικροπράγματα...

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, θα φάτε, θα πιείτε, ίσως κερδίσετε κιόλας, αν παίξετε 31 έτσι για το γούρι, θα ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας και γενικά θα είστε στα καλύτερά σας!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved