Ζώδια Σήμερα 21/12: Χειμερινό Ηλιοστάσιο με υπογραφή... Υδροχόου!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 21/12: Χειμερινό Ηλιοστάσιο με υπογραφή... Υδροχόου!

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου

Νωρίς-νωρίς το ξημέρωμα, ο Ερμής αφήνει τον Τοξότη και μπαίνει στον σοβαρό Αιγόκερω, ενώ τρία λεπτά μετά το μεσημέρι και ο Ήλιος περνά στο συγκεκριμένο ζώδιο, σηματοδοτώντας, το Χειμερινό Ηλιοστάσιο. Ξεκινά λοιπόν μια περίοδος που εμπνέει για να βάλουμε στόχους, να βγάλουμε τις φιλοδοξίες μας και να προσπαθήσουμε περισσότερο για να κατακτήσουμε την κορυφή. Ταυτόχρονα όμως έχουμε και τη μεγάλη συνεύρεση του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόου, που κατά κάποιο τρόπο θα... καπελώσει το γεγονός. Σίγουρα, αναφέρεται περισσότερο σε «κοσμικό επίπεδο», αλλά θα φέρει μια ηθική ή υλική ανταμοιβή για τον κόπο που έχουν καταβάλλει κάποιοι από εμάς, σημαντική στήριξη, λίγες αλλά αξιόλογες ευκαιρίες, υποσχέσεις που θα πραγματοποιηθούν και βοήθειες που θα δοθούν την κατάλληλη στιγμή..

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, αναλάβετε δράση, βάλτε στόχους για να βελτιώσετε την προσωπική και κυρίως την ερωτική σας ζωή χωρίς να δίνετε σημασία στο παρελθόν αλλά στο μέλλον.

Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, μέρες που είναι αποφύγετε να πάρετε προσωπικά διάφορα που γίνονται στο σπίτι ή την δουλειά σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι ή στην καλύτερη, ρίξτε τα πίσω από την πλάτη σας.

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες,τόσο οικονομικά, όσο και ερωτικά μπαίνετε σε μια περίοδο που πολλά μπορείτε να καταφέρετε, αν παραμείνετε συνεπείς και υπεύθυνοι σε ό,τι επιδιώκετε!

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, προσπαθήστε να συνδυάσετε την εύνοια με την «προσωπική δουλειά» προκειμένου να βελτιώσετε τις συνθήκες στο σπίτι, τα επαγγελματικά ή τις σχέσεις σας. Αν περιμένετε τα πάντα από τον από μηχανής Θεό, τότε μάλλον θα απογοητευτείτε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved