Ζώδια Σήμερα 20/12: Κράτα μόνο τα καλά!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 20/12: Κράτα μόνο τα καλά!

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 20 Δεκεμβρίου

Μετά από τις απανωτές δόσεις... Υδροχόου, η Σελήνη στους Ιχθύς συμβάλλει τα μέγιστα στο να κάτσουμε λίγο να ξαποστάσουμε, να κάνουμε ένα διάλειμμα από τη δράση και την κίνηση, να αφουγκραστούμε τι γίνεται γύρω μας και να επαναφορτιστούμε με ενέργεια τις μπαταρίες μας, ώστε να ανακτήσουμε ψυχικά και σωματικά τις δυνάμεις μας. Από την άλλη, μας καλεί να κλείσουμε απέξω οτιδήποτε αρνητικό συμβαίνει, να κρατήσουμε μόνο τα καλά, να μην εμπλακούμε σε αντιπαραθέσεις και κόντρες που θα χαλάσουν την ηρεμία μας και να φροντίσουμε να κρατήσουμε τη γαλήνια και θετική στάση μας. Μουσική, βιβλία, ταινίες αλλά και χουζούρι προτείνονται ανεπιφύλακτα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες το στιλ σας και ταυτόχρονα ο έντονος αισθησιασμός σας δε θα σας αφήσουν να περάσετε απαρατήρητοι, ακόμα κι να το θέλατε. Τώρα όμως είναι η κατάλληλη στιγμή να κινήσετε τα νήματα.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες κάντε και λίγο τα στραβά μάτια στους ανθρώπους σας και μην είστε με μια παρατήρηση στο στόμα γιατί πιθανόν να έχουν ανάγκη την κατανόησή σας και όχι από διάλεξη.

Υδροχόοι, Λέοντες και Σκορπιοί επειδή τα κριτήριά σας δεν είναι και τα πιο σωστά, ζητάτε να λάβετε από λάθος πλευρά, γι’ αυτό παραμένετε σε... αναμονή.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved