Ζώδια σήμερα 16/12: Το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 16/12: Το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου

Η Σελήνη, που από χθες έχει περάσει, στον Αιγόκερω δε μας αφήνει πολλά περιθώρια για ξεκούραση και άραγμα, αφού μας θέλει να διεκπεραιώνουμε αρκετές υποχρεώσεις, να καταπιανόμαστε με δουλειές που είναι αναγκαίο να γίνουν, ακόμα και να ασχοληθούμε με επαγγελματικά ζητήματα που είτε χρειάζονται διευθέτηση είτε θα ξεφυτρώσουν σήμερα. Όπως γίνεται αντιληπτό, σίγουρα, δε μιλάμε για την πιο διασκεδαστική μέρα, από την άλλη όμως, παρότι θα πιεστούμε, θα μας δικαιώσει το αποτέλεσμα, επιδεικνύοντας συνέπεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Σίγουρα αυτά που κυριαρχούν είναι τα «πρέπει» κι όχι τα «θέλω» κι αυτό κάπου μπορεί να μας χαλάει τη διάθεση, όμως αργότερα θα έχουμε λιγότερο άγχος.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι είναι η μέρα σας και μάλιστα είστε η ζωντανή διαφήμιση της υπομονής και της καρτερίας και τελικά της δικαίωσης. Ίσως τώρα αποκτήσετε κάτι για το οποίο είχατε προσπαθήσει πολύ, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί «πνίγεστε» από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις και δε σας μένει χρόνος ούτε για να παραπονεθείτε. Ακόμα και αν νιώθετε μπουχτισμένοι και θέλετε να τα παρατήσετε όλα σύξυλα, μην το κάνετε γιατί μετά θα σας έρθουν όλα μαζεμένα.

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, δεν είστε χαλαροί κι ανέμελοι κι αυτό ισχύει πρώτα για τα οικονομικά και μετά για τα ερωτικά σας. Έχετε καταλάβει ότι μετά από κάθε άστοχη ενέργειά σας, αυτός που την πληρώνει είστε εσείς γι’ αυτό συνεχίστε να κρατάτε το μέτρο και δε θα χάσετε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved