Ζώδια Σήμερα 14/12: Νέα Σελήνη-έκλειψη στον Τοξότη - Λάθη και αστοχίες

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 14/12: Νέα Σελήνη-έκλειψη στον Τοξότη - Λάθη και αστοχίες

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου

Σήμερα έχουμε την τελευταία έκλειψη του 2020 που γίνεται ταυτόχρονα με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη η οποία μας καλεί να κλείσουμε οριστικά πίσω μας την πόρτα του παρελθόντος και να βάλουμε πλώρη για άλλες πολιτείες. Να ξεκινήσουμε καινούργια, δημιουργικά και πιο ενδιαφέροντα πράγματα, να εφαρμόσουμε τις ιδέες μας, όσο μεγαλόπνοες κι αν είναι, κυρίως όμως να μην περιοριστούμε πουθενά. Να αφήσουμε μυαλό και καρδιά ελεύθερα να περιπλανηθούν και να επιλέξουν το δικό τους μονοπάτι. Ωστόσο, επειδή σε αυτή συμμετέχει και ο Ερμής που κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Άρη, αλλά και η Αφροδίτη στον Σκορπιό που κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω, ας έχουμε υπόψη μας ότι κάθε παρόρμηση, ενθουσιασμός ή επιπολαιότητα ενδέχεται να προκαλέσει την απογοήτευση και την καταρράκωση του ηθικού, καθώς τίποτα μπορεί να μην είναι όπως φαίνεται. Επιπλέον και αυτή τη μέρα τα ψέματα, τα μπερδέματα, τα λάθη και οι αστοχίες θα είναι πολλά και θα δημιουργήσουν εντάσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες το να αλλάξετε τακτική και συνήθειες, όπως επίσης και καταστάσεις στη δουλειά ή το σπίτι σας είναι επιβεβλημένο προκειμένου να κάνετε ένα βήμα μπροστά. Προσέξτε πολύ πώς θα κινηθείτε γιατί ενδέχεται να πέσετε σε κινούμενη άμμο.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι είτε ερωτικά είτε οικονομικά, θα έχετε τις ευκαιρίες σας να επεκταθείτε περισσότερο και να αλλάξετε τα δεδομένα. Όμως, να κοιτάτε και κάτω για να μην πατήσετε καμιά μπανανόφλουλα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved