Ζώδια Σήμερα 13/12: Παραμύθια δίχως τέλος

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 13/12: Παραμύθια δίχως τέλος

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 13 Δεκεμβρίου

Σήμερα, ο Ερμής στον Τοξότη με τον τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μας θέλει αρκετά επιφυλακτικούς και καχύποπτους, καθώς κάθε είδους απάτη, πλάνη, εξαπάτηση, δικαιολογία και ψέμα μπορεί να μας μπλέξει άσχημα. Στο μενού περιλαμβάνονται μπερδέματα σε συνεννοήσεις και συμφωνίες, αναβολές, λάθη, αλλά και απώλειες εγγράφων ή αντικειμένων που είτε θα χάσουμε ή θα ξεχάσουμε. Η ιδανική περίπτωση θα ήταν να αποφύγουμε κάθε επαφή με τον έξω κόσμο, μήπως γλυτώσουμε κάτι απ’ όλα αυτά. Εξαίρεση, βέβαια, αποτελούν οι κάθε λογής επιτήδειοι που η μέρα είναι ό,τι πρέπει για... πάρτι!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες δικαιολογίες, ψέματα και εξαπατήσεις θα σας κάνουν να τα χάσετε, αν, βέβαια, το πάρετε έγκαιρα είδηση και δεν ανακαλύψετε κατόπιν εορτής ότι πιαστήκατε... Κότσοι. Στην καλύτερη, θα αναρωτηθείτε ποιος δουλεύει ποιον.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι να είστε υποψιασμένοι για τους πάντες και τα πάντα. Να αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες, όπως επίσης και άτομα που σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved