Ζώδια Σήμερα 12/12: Ένταση παθών και συναισθημάτων

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 12/12: Ένταση παθών και συναισθημάτων

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 12 Δεκεμβρίου

Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στον Σκορπιό θα συμπορευτεί με την Αφροδίτη, εντείνοντας τα πάθη και τα συναισθήματά μας. Σφοδρές επιθυμίες θα έρθουν στην επιφάνεια, τα θέλω μας θα αυξηθούν, οι πόθοι μας επίσης, όπως και η αποφασιστικότητά μας, ο κίνδυνος όμως να αφεθούμε και να χάσουμε τον αυτοέλεγχο ή να μην μας ικανοποιούν όσα έχουμε είναι μεγάλος. Από την άλλη, η οξυδέρκεια, η μεθοδικότητα, η ισχυρή θέληση και κυρίως το ένστικτό μας είναι πολύτιμα εργαλεία που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για να πετύχουμε τον σκοπό που έχουμε βάλει.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, ο μαγνητισμός και η δύναμη της πειθούς σας είναι τέτοια, που σας προσφέρουν το οτιδήποτε θέλετε, χωρίς να μπείτε καν στον κόπο να το διεκδικήσετε. Απλά, απλώστε το χέρι και πάρτε το.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι οι απόλυτες θέσεις και η καχυποψία που αντιμετωπίζετε δε σας αφήνουν τα περιθώρια να κινηθείτε, όπως θα θέλατε, αφού μπαίνετε στη διαδικασία να αποδείξετε τι είστε τόσο στη δουλειά, όσο και τις σχέσεις ή το σπίτι σας.

Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί από τη μια η σεξουαλικότητά σας που χτυπάει κόκκινο κι από την άλλη η αυξανόμενη ανάγκη σας για να αποκτήσετε ό,τι σας λείπει σας κρατούν σε εγρήγορση. Τα θέλετε όλα και τα θέλετε τώρα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved